TANDBLEACHING WHITE

De nummer 1 in het bleachen van tanden. WHITE is de meest revolutionaire techniek om op een natuurlijke en pijnloze manier tanden witter te maken.

Dankzij WHITE hebt u in slechts 20 minuten stralend witte tanden

Het witter maken van de tanden gebeurt door de combinatie van de tandblekende WHITE gel en de lichtstralen van de WHITE lamp. De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak. De combinatie van het koude LED licht in samenwerking van het infrarood licht zorgt ervoor dat zowel het oppervlak, als de groefjes in- en tussen de tanden een diepgaande reiniging ondergaan en zo de originele witte kleur van de tand laten verschijnen zonder het tandglazuur te beschadigen.

WHITE is 100% natuurlijk & cosmetisch. Geen pijn, geen gevoeligheid, geen peroxides De duurzaamheid van een behandeling is gemiddeld 3 tot 6 maanden (afhankelijk van ieders persoonlijke hygiëne).

Good to know

Wacht tot 4 uur na de behandeling om iets te eten of te drinken of te roken, LET OP: De eerste 24u niet in aanraking komen met sterk gekleurde voeding of dranken. (dus geen koffie,thee, wijn, tomatensaus,...)

Voor mensen die graag de witte kleur van de tanden thuis willen onderhouden is dit mogelijk en hebben wij home kitjes voorzien. De inhoud van dit kitje bevat 3 behandelingen. 1 mondstuk, 3 fingerwipes, led light, 3x whitening gels 5 ml, white cleansing spray en een white gebruiksaanwijzing."

Maak een afspraak! Doe ‘m cadeau! Raadpleeg de prijslijst.

Wenst u persoonlijk advies of vrijblijvende informatie omtrent tandbleaching white te Herentals? Dan kan u ons altijd contacteren via de contactpagina.  Onze acties     Onze prijzen