Oolaboo gelaatsverzorgingen

(wenkbrauwen epileren inbegrepen)Meet Oolaboo 30min.      

Met deze mini verzorging leer je de producten van OOLABOO kennen.                

°Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker of drukpuntmassage en dagverzorging.


OOOO super foodies + - 60 min. (hydratatie boost)

Deze verzorging zorgt ervoor dat we de huid gaan beschermen tegen vrije radicalen en veroudering, het is een fijne hydratatie voor de vochtarme huid en eczeem huidjes.  

° Happy hands, huidanalyse, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, drukpuntmassage, massagemasker, handlotion, dagverzorging, extra verzorging of dagmake-up. 


OOOO oil +- 60 min. (zuiverend)

Met de Oolaboo oil control verzorging gaan we de huid zuiveren en in evenwicht houden. Aanbevolen voor een vette of gecombineerde huid met acné. 

° Happy hands, huidanalyse, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, drukpuntmassage, massagemasker, handlotion, dagverzorging, extra verzorging of dagmake-up.


OOOO calming saveguard + - 60 min. (kalmerend)

Met deze verzorging gaan we de huid beschermen tegen externe invloeden, die vaak zorgen voor de eerste tekenen van huidveroudering. Je huid is je grootste orgaan spaar ze en wees er zuinig op. Investeer voor je 30 in een mooie huid. 

° Happy hands, huidanalyse, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, drukpuntmassage, massagemasker, aangepast masker, handlotion, dagverzorging, extra verzorging of dag make-up. 

                                                                                                                                                

OOOO ageless + - 60 min. (voedt en verstevigt)   

De ageless anti-rimpel verzorging zorgt ervoor de we de huid gaan beschermen tegen vroegtijdige veroudering, de zichtbare tekenen van huidveroudering. 

 ° Happy hands, huidanalyse, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, drukpuntmassage, massage, anti-aging fleece mask, handlotion, dagverzorging, extra verzorging of dagmake-up. 


OOOO truffle deluxe + - 90 min. (lift en verstevigt)

Dit is onze meest luxueuze verzorging doordat er truffel en een oude Zwitserse appelsoort als hoofdingrediënten in de producten zitten, die de huid beschermen en hun weerstand tegen schadelijke invloeden van buitenaf versterken. 

°Happy hands, huidanalyse, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, drukpuntmassage, massage, fleece masker of oogmasker, handlotion, dagverzorging, extra verzorging en dagmake-up.

 


Gelaatsverzorging met apparatuur

ACS therapie (30min.)

Acs therapy staat voor advanced cell stimulationtherapy, de allernieuwste ontwikkeling op gebied van huidverbetering. Bij deze therapie wordt het beste uit 2 werelden met elkaar verenigd: microneedling in combinatie met dermaceutische huidverbetering. Dankzij deze unieke combinatie wordt het effect van beide behandelingen versterkt met een nog betere huid als resultaat.

RESULTATEN 

De volgende resultaten kunnen worden bereikt met een effectieve toepassing van ACS therapy te Herentals:

 • Verminderen van rimpels en fijne lijntjes 
 • Huidverjonging
 • Huidversteviging 
 • Behandeling rokershuid (doffe of vette huid)
 • Minimalisering van verschillende typen littekens 
 • Oplichten van pigmentstoornissen
 • Oplichten van grote poriën 
 • Verbeteren van de huidstructuur


HOE WERKT ACS THERAPY?

Door middel van een speciaal handstuk worden miniscule microperforaties 100% veilig in de huid gemaakt. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelmechanisme van de huid geactiveerd, waardoor de huideigen productie van collageen, elastine en hyaluron gestimuleerd wordt. Bij ACS maken we geen echte wonden, maar stimuleren we wel het wondgenezingsproces. De huid wordt van binnenuit steviger en strakker. Ook de microcirculatie in de huid wordt significant verhoogd, waardoor het celmetabolisme stijgt en de cellen nog beter de actieve werkstoffen kunnen opnemen. Hiervoor wordt steriel Hyaluronzuur gebruikt om tijdens de behandeling in de huid te brengen. ACS therapy kan worden toegepast op het gelaat, rond de ogen, rond de mond, hals en decolleté. Ook littekens, pigmentstoornissen en striae kunnen succesvol gereduceerd worden.

 

Diamant microdermabrasie (30 min.) 

ZANDSTRAAL UW GELAAT  Microdermabrasie regio Herentals  is een behandeling waarbij de huid krachtig, maar zeer gecontroleerd gepeeld zal worden. Zo ontstaat er een nieuwe stralende huid!

RESULTATEN

MDA vermindert pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, acné, littekens, mee-eters, vette huid, fijne lijntjes en grove poriën. 

Verder verbetert de behandeling:

 • De algemene gezondheid van uw huid
 • De doorbloeding van rokershuid 
 • Oude of verslapte huid
 • Vermoeide of grauwe huid

Het resultaat van deze peeling is reeds na één behandeling zichtbaar en voelbaar. De behandeling is geschikt voor elk huidtype en voor elke huidskleur. We mogen microdermabrasie tot één van de favoriete en meest toegankelijke behandelingen van Esthetiek Julie rekenen.

BEHANDELING MICRODERMABRASIE

Na het reinigen van de huid en het verwijderen van eventuele make-up bij dames wordt het handstuk op de huid geplaatst. Vervolgens worden er microscopische diamantschijfjes op het huidoppervlak geprojecteerd. Hierdoor worden voorzichtig laag voor laag de bovenste huidlagen afgeschraapt. Er komt een nieuwe huid tevoorschijn die zacht aanvoelt en frisheid uitstraalt.

Bovendien worden ook huidonregelmatigheden gecorrigeerd. De combinatie van de vacuüm-zuiger en het afschrapen zorgt voor het stimuleren van de micro-circulatie(bloedtoevoer). Hierdoor worden nutriënten die de huid nodig heeft beter uitgewisseld en worden de fibroblastengestimuleerd die nodig zijn voor de collageen-regeneratie(huidverjonging). Na de behandeling wordt een verkoelend, anti-aging, zuiverend of verzorgend masker aangebracht en wordt er tijd gemaakt voor de nazorgen. Deze behandeling is volledig pijnloos. Er is geen herstelperiode nodig.

Een microdermabrasie behandeling wordt in kuurvorm aanbevolen, maar een eenmalige behandeling vlak voor een speciale gelegenheid zorgt voor een zuiver en gladde uitstraling. Indien men kiest om de behandeling in kuurvorm te plannen, worden er 10-tal behandelingen aanbevolen. Elke week dient er één behandeling te worden gepland.