Hand en nagelverzorging

MANICURE

Stappen

De behandeling bestaat uit de volgende stappen (duur: ± 30 min)

  • Desinfecteren van de handen en nagels
  • Knippen van de nagels 
  • Nagels in het door u gewenste model vijlen 
  • Nagelriemen achteruit duwen 
  • Eventuele velletjes verwijderen 
  • Eelt verwijderen 
  • Nagels polieren 
  • Handcrème 
  • Lakken van de nagels

De manicurebehandeling kan uitgebreid worden met een SPA behandeling (+ - 45 min.)

Bij een Spa manicure beginnen we met een scub en pakking van de handen, dan volgen bovenstaande stappen van de manicure en eindigen we met ontspannende handmassage. 

GEL/ACRYLNAGELS

Verzorgde handen en nagels zijn uw visitekaartje. Spijtig genoeg zijn sterke nagels niet aan iedereen gegund. Als hulp om nagels te verstevigen, om van het nagelbijten af te komen of gewoon om mooie nagels te hebben, kan u gel of acryl op uw eigen nagels of eventueel een verlenging met sjablonen laten aanbrengen. Breken scheuren of splijten uw nagels? Bent u nagelbijter of wilt u gewoon mooie en verzorgde nagels waar u zelf weinig werk aan heeft? Dan zijn acryl- of gelnagels te Herentals de ideale oplossing voor u!

Gel en acryl bestaat in verschillende kleuren en bieden allebei flexibiliteit en stevigheid, zodat eigen nagels lakken overbodig wordt en er weinig verzorging van uw nagels meer nodig is. 

Worden mijn natuurlijke nagels beschadigd

Uw natuurlijke nagels worden enkel licht opgeruwd. We werken met kwaliteitsproducten en de nodige zorg zodat uw nagels niet aangetast worden. De gel of acrylnagels kunnen ook schadeloos worden verwijderd! Probeer dit laatste echter nooit zelf te doen!

SHELLAC (Cnd of Absract)

Voor de klanten die het liever iets natuurlijker willen bieden wij Shellac te Herentals aan. Shellac wordt aangebracht als een nagellak, maar hard uit als een gel en geeft als resultaat een full colour of french. Deze lak blijft 3 weken mooi en kan hierna gewoon worden weggehaald, zonder schade aan uw eigen nagel. U kan er dan een nieuwe kleur op laten zetten, maar dit is niet verplicht. De lak wordt er met een speciaal product afgeweekt waardoor deze los komt van de nagel zonder vijlwerk.

Afbeeldingsresultaat voor shellac cnd

Afbeeldingsresultaat voor abstract brush n color