OOLABOO

Oolaboo: de 4 O’s staan voor natuur, beleving, veiligheid en resultaat.

Waarom ik bij schoonheidssalon Esthetiek Julie gekozen heb voor de producten van het Nederlandse merk Oolaboo? Oolaboo biedt een heel mooi totaalconcept aan van heerlijke, beschermende en verbeterende producten voor het uiterlijk en voedingssupplementen voor het innerlijk. Door deze combinatie ontstaat er pas echte huidverbetering, want onze huid is een weerspiegeling van hoe we ons van binnen voelen.  

Niets is zo sprekend en uniek als je gelaat. Belangrijk dus om je gezicht de zorg en aandacht te geven die ze verdient. De huidverbeterende producten van Oolaboo zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande biochemici, cosmetologen en dermatologen en zijn dermatologisch getest. Veel van de geselecteerde actieve ingrediënten in deze producten komen van nature ook voor in onze voeding en dat is een bewuste keuze. Want hoe natuurlijker de ingrediënten zijn, hoe beter het is. Een behandeling van Oolaboo gebeurt volgens de Oosterse filosofie echte schoonheid ontstaat pas als lichaam en geest in balans zijn.

Behandelingen van Oolaboo zijn een waar feestje van ontspanning, zalige geuren en een ontzettend mooi resultaat.  

Wij bieden de producten van Oolaboo ook te koop aan, zodat u thuis deze heerlijke ervaring kunt voortzetten en nog betere resultaten kan behalen.

See you soon!

Liefs Julie