Wie ben ik...

Mijn naam is Julie lauwers afkomstig uit Neerpelt, ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 2009. Mijn ervaring heb ik opgedaan in 2 schoonheidssalons in Hamont en Herentals waar ik mijn stage destijds met succes heb afgerond en waar ik nog een aantal jaren met veel plezier heb kunnen en mogen werken. Ik blijf mij ook regelmatig bijscholen zodat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste technieken en jullie dus optimaal kan helpen en mooi maken. 

In 2016 kreeg ik de kans om een schoonheidssalon te starten in Herentals, die ik dan ook met beide handen heb gegrepen en waar ik nu nog steeds actief ben. Ik doe dit met veel passie en plezier en hoop dit nog heel mijn carrière te mogen blijven doen. 

 Tot snel!

                Liefs Julie               

    

GELAATSVERZORGING

Lees meer

NAGELSTUDIO

Lees meer

WIMPERLIFT

Lees meer

ACTIES, NIEUWIGHEDEN & PRIJZEN


Blijf hier op de hoogte van de laatste nieuwigheden en acties in Herentals van Esthetiek Julie op deze pagina of like ons meteen op Facebook. Julie blijft ook altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op gebied van huidverbetering, gel- en acrylnagels en wimpertechnieken. Dit deelt ze uiteraard graag ook met u!

Ontdek alle prijzen van de verschillende verzorgingen in Herentals van Esthetiek Julie. Kom snel eens langs voor een relaxerende gelaatsverzorging, gelnagels, ontharing, wimperextensions of 1 van onze andere aanbiedingen.Onze acties     Onze prijzen