Wimperextensions

Wat zijn wimperextensions

Wimperextensions geven de ogen een prachtige uitstraling, zonder mascara, wimperverf of een wimperkruller te gebruiken. De wimperextensionsworden één voor één tussen de natuurlijke wimpers aangebracht met speciale wimperlijm. De wimperextensions te Herentals die wij gebruiken zijn vervaardigd van hoogwaardig antiallergisch materiaal die vanuit een volle aanzet aan de basis geleidelijk dunner wordt. Wij werken in onssalon met de one-by-one techniek waardoor de wimperextensions er zeer natuurlijk uitzien, lang blijven zitten en waarbij make-up voor wimpers niet meer nodig is.

Hoe worden wimperextensions bevestigd

Een wimperextension behandeling bij Esthetiek Julie duurt gemiddeld 1u45 minuten en een opvul behandeling ongeveer 60 minuten. De wimpers worden per haartje bevestigd aan uw eigen wimpers en worden nooit op de huid of wimperrand geplaatst. Voordat we beginnen met de behandeling bespreken we de gewenste lengte en look die u wilt creëren. Voor een verlenging worden ongeveer 80 tot 120 haartjes gebruikt.

Hoelang blijven wimperextensions zitten

De wimperextensions blijven gemiddeld 4-6  weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimpers. De periode hangt af van de groeicyclus van de natuurlijke wimpers. De groeicyclus is ongeveer 3 weken, vervolgens vallen de wimpers uit en worden deze op een natuurlijke wijze vernieuwd. Wij adviseren u om na 3 weken de wimpers op te laten vullen, zodat de perfecte look wordt behouden.

Verzorging wimperextensions

Voor een mooi en blijvend resultaat is het van belang dat de wimpers goed worden verzorgd.

  • Na het aanbrengen van de wimpers is het van belang dat deze de eerste 24 uur niet nat worden. Nu kan de lijm volledig hechten en blijven de wimpers langer zitten.
  • U heeft geen mascara meer nodig
  • Gebruik enkel make-up remover op waterbasis (verkrijgbaar bij Esthetiek Julie) make-up remover die olie bevat zorgt ervoor dat de wimper los laat.
  • Vermijd direct stromend water op de wimperextensions
  • Laat de wimpers na het douchen natuurlijk opdrogen.
  • Kam de wimpers dagelijks met een mascara brushzonder mascara. Zo kunnen de extensions weer in model worden gebracht.
  • Indien er regelmatig gezwommen wordt, adviseren wij een zwembril te dragen om het resultaat te behouden.
  • Wrijf niet met de handen in de ogen. De natuurlijke wimpers kunnen hierdoor voortijdig uitvallen.

Raadpleeg de prijslijst.

Wenst u persoonlijk advies of vrijblijvende informatie? Dan kan u ons altijd contacteren via de contactpagina. 

Back to Top