Permanente make-up

Droomt u over het dragen van make-up die altijd zal blijven zitten, ook ongeacht het weer? Bent u onhandig in het aanbrengen van make-up of vindt u het tijdrovend. Wil u ook niet ’s ochtends een kwartier voor de spiegel staan om u op te tutten, wil u gewoon uit uw bed kunnenstappen met het perfecte gelaat? Dan is permanente make-up te Herentals iets voor u! Bij Esthetiek Julie kan u terecht voor zowel uw ogen boven en onder, wenkbrauwen, lippen en full lips…

U kunt het vergelijken met een tatoeage, maar is niet blijvend. Na een tijdje verdwijnt de kleurstof. Het wordt aangebracht met kleine naaldjes in de opperhuid. Zo hebt u altijd perfecte wenkbrauwen, lipliner en ogen. U hoeft ze nooit meer met een potlood bij te kleuren. Perfect dus als u bijvoorbeeld weinig tijd en geen zin hebt om veel tijd aan uw make-up te besteden. Of u nu thuis bent of op reis, op het strand zit of net onder de douche vandaan komt, u ziet er altijd verzorgd uit.

Permanente make-up is het perfecte accent op uw natuurlijke schoonheid

Micro-pigmentatie is bedoeld ter correctie van esthetische onvolmaaktheden of ter vervanging van dagelijkse maquillage (oogcontour, wenkbrauw, lipcontour,…) samen met u kiezen we de gewenste kleur en vormen, die het dichtst aansluiten bij uw natuurlijke huidskleur en persoonlijkheid. De behandeling voldoet aan de gestelde eisen met cetificaat van Landelijke Vereniging voor Hygiëne en Veiligheid.

Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanent de oplossing. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet meer uit.

Met hairstrokes of haartjestechniek kan men haartjes tussen de wenkbrauwen tatoeëren, stukjes ontbrekende wenkbrauw opvullen of wanneer men geen wenkbrauwen heeft, volledige wenkbrauwen creëren op een zeer natuurlijke manier. Prijs op aanvraag

Meer informatie

Maak een vrijblijvende en kosteloze afspraak voor een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we uw vragen beantwoorden en bepalen we de haalbare resultaten. U komt dan ook te weten of deze behandeltechniek de meest aangewezen oplossing voor uw probleem is.

Back to Top