Microdermabrasie

Microdermabrasie: (1u30)
ZANDSTRAAL UW GELAAT
Microdermabrasie regio Herentals (MDA) is een behandeling waarbij de huid krachtig, maar zeer gecontroleerd gepeeld zal worden. Zo ontstaat er een nieuwe huid. De gladste en schoonste huid ooit.

De volgende resultaten kunnen worden bereikt met een effectieve toepassing van microdermabrasie (MDA)

MDA vermindert pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, acné, littekens, mee-eters, vette huid, fijne lijntjes en grove poriën. Verder verbetert de behandeling:

  • De algemene gezondheid van uw huid
  • De doorbloeding van rokershuid 
  • Oude of verslapte huid
  • Vermoeide of grauwe huid

Het resultaat van deze peeling is reeds na één behandeling zichtbaar en voelbaar. De behandeling is geschikt voor elk huidtype en voor elke huidskleur. We mogen microdermabrasie tot één van de favoriete en meest toegankelijke behandelingen van Esthetiek Julie rekenen.

Hoe ziet een diamant microdermabrasie behandeling eruit

Na het reinigen van de huid en het verwijderen van eventuele make-up bij dames wordt het handstuk op de huid geplaatst. Vervolgens worden er microscopische diamantschijfjes op het huidoppervlak geprojecteerd. Hierdoor worden voorzichtig laag voor laag de bovenste huidlagen afgeschraapt. Er komt een nieuwe huid tevoorschijn die zacht aanvoelt en frisheid uitstraalt.

Bovendien worden ook huidonregelmatigheden gecorrigeerd. De combinatie van de vacuüm-zuiger en het afschrapen zorgt voor het stimuleren van de micro-circulatie(bloedtoevoer). Hierdoor worden nutriënten die de huid nodig heeft beter uitgewisseld en worden de fibroblastengestimuleerd die nodig zijn voor de collageen-regeneratie(huidverjonging). Na de behandeling wordt een verkoelend, anti-aging, zuiverend of verzorgend masker aangebracht en wordt er tijd gemaakt voor de nazorgen. Deze behandeling is volledig pijnloos. Er is geen herstelperiode nodig.

Een microdermabrasie behandeling wordt in kuurvorm aanbevolen, maar een eenmalige behandeling vlak voor een speciale gelegenheid zorgt voor een zuiver en gladde uitstraling. Indien men kiest om de behandeling in kuurvorm te plannen, worden er 10-tal behandelingen aanbevolen. Elke week dient er één behandeling te worden gepland.

Meer informatie

Maak een vrijblijvende en kosteloze afspraak voor een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we uw vragen beantwoorden en bepalen we de haalbare resultaten. U komt dan ook te weten of deze behandeltechniek de meest aangewezen oplossing is voor uw probleem.

Raadpleeg de prijslijst.

Back to Top