LVL wimperlift

Lange, mooi gekrulde wimpers?  Iedere vrouw droomt ervan, maar niet iedereen wil extentions of semipermanente mascara en heeft de tijd om elke 3 weken ze te laten bijvullen.  LVL wimperlift te Herentals biedt de oplossing!

Wat doet de behandeling

Bij de LVL wimperlift worden de wimpers gekruld en gekleurd.  Hierdoor ziet u meer van uw wimpers en ogen ze ook langer.  Nog een voordeel: u ziet er enkele jaren jonger uit!  Dit doordat uw blik mooi open zal zijn.

Is een allergische reactie mogelijk

Het enigste waarop u kunt reageren is de producten voor de lifting.  Hoe weet u dat u ervoor allergisch bent?  U kunt het product vergelijken met het product dat kappers gebruiken voor de permanent, bent u daar allergisch voor dan kan u hier ook op reageren.  Dit zijn echter uitzonderingen!

Is het gevaarlijk voor de ogen

Neen, er komt niets van de producten in de ogen of op de huid.  Enkel op de wimpers.

Is het dan niet slecht voor de wimpers

Op het einde van de behandeling worden de wimpers intens gevoed.  Wilt u de wimpers nog meer voeding geven dan kan u thuis een wimperserum gebruiken.  Dit wimperserum maakt uw wimpers ook steviger & donkerder en zorgt ervoor dat ze minder snel uitvallen (dus langer doorgroeien)

Hoe lang houdt het

De wimperlift zelf houdt zo’n 6 à 8 weken.  De kleuring zal er iets sneller af zijn.

Moet ik nog mascara gebruiken

Indien u ervoor kiest moet u 48u wachten na de behandeling voordat u mascara gebruikt.  Als u mascara aanbrengt zullen de wimpers nog langer tonen.  U kan bij mij een mascara bestellen die afgestemd is op de behandeling.

Raadpleeg de prijslijst.

Wenst u persoonlijk advies of vrijblijvende informatie? Dan kan u ons altijd contacteren via de contactpagina. 

Back to Top